Købsbetingelser

Når du bestiller en vare hos os, acceptere du og bekræfter at:

  • Alle oplysninger du informere omkring er korrekte, opdaterede og fyldestgørende. Betalingskortet eller paypal-kontoen du benytter er din egen og der er dækning på kontoen til købet.
  • Vi er ikke ansvarlige for forsinkelse eller mangel på levering, hvis udsteder af betalingskortet ikke vil godkende betalingen hos Kattnakken.dk.
  • Du er ansvarlig for, hvis en anden person anvender dit betalingskort og/eller anvender dine personlige informationer, med mindre du kan bevise at du var uvidende omkring forhold.
  • E-mail og telefonnummer kan anvendes som kommunikationvej til ordrebekræftelse og fakturering.
  • Forsendelser til udlandet: Ved alle forsendelser til Grønland, Færøerne og lande i Europa pålægges DKK 225,- til dækning af forsendelsesomkostninger på pakker op til 5 kg. Ved pakker over 5 kg. pålægges et beløb pr. kg. Vi kontakter dig altid med en pris inden vi sender ordren.

Ansvarsfraskrivelse

Eventuelle fejl på netbutikken kattnakken.dk er utilsigtede og vi beklager, hvis information eller andet tekstmateriale er unøjagtigt. Vi forbeholder os retten til at korrigere fejl og mangler samt opdatere produktinformation til enhver tid – også efter, at du har bestilt varer på kattnakken.dk. Vi forbeholder os ret til at ændre produktspecifikationer og priser til enhver tid.

Kattnakken.dk er ikke erstatningsansvarlige for eventuelle skader, som fremkommer ved forkert eller hensynsløs anvendelse af varen.

Skærmen og farven på din computerskærm påvirker farverne du kan se på Kattnakken.dk. Vi er ikke ansvarlige for begrænsningerne af din computerskærm og kan ikke garantere skærmens visning af alle farver, teksturer eller detaljer på alle produkterne vil være helt nøjagtige.

Kunden er selv ansvarlig for at have oplyst korrekt adresse, e-mail og telefonnr., så posten kan finde den rigtige leveringsadresse. Hvis kunden har oplyst forkert adresse, e-mail eller telefonnr. eller ikke afhentet pakken inden tidsfristens udløb hos pakkeshoppen, bliver bestillingen sendt retur til Kattnakken.dk og det er kundens ansvar at betale strafportoen på 250 kr. Hvis der bestilles nye varer, skal kunden betale for en ny forsendelse.

Kampagner og gavekort

Rabatkuponer kan ikke anvendes til køb af udsalgsvarer eller i forvejen nedsatte produkter. Gavekort kan kun anvendes én gang og til varer, der findes på kattnakken.dk. Vi kan ikke erstatte tabt, stjålet, forsvundet eller på anden måde ødelagt gavekort.

Udsalgsvarer byttes ikke.

Bytte og retur

Hvis du har købt en forkert størrelse og/eller ønsker at bytte varen, må kunden selv betale retur portoen.

Fortrydelsesret

Når du handler hos kattnakken.dk har du normalt 14 dages returret, hvor du kan meddele os, at du fortryder købet og derpå returnere varen til os.
Fortrydelsesretten gælder fra den dag, du har modtaget varen. Hvis fristen udløber på en helligdag el. lørdag forlænges fristen til den førstkommende hverdag.

Giv os venligst besked ved at sende en e-mail senest 8 dage efter du har modtaget varen. Varen skal derefter returneres til os (medmindre vi informerer dig om andet). Returvaren skal være i ubrugt stand, i den originale emballage samt indeholde alt tilbehør og etiketter, som er fastgjort på tøjet. Porto refunderes til din konto.
Bemærk at ibrugtagning af varerne vil medføre en værdiforringelse.
For at gøre fortrydelsesretten gældende, skal du ved en utvetydig erklæring give os meddelelse herom senest 30 dage efter modtagelsen af varen.

Hvis du fortryder købet, skal varerne tilbageleveres til:
Kattnakken Danmark, Staktoften 20, 2950 Vedbæk, Mrk. Returvarer

Ved tilbagelevering skal du sørge for, at varerne er forsvarligt indpakket. Dvs. varerne skal returneres i original emballage og herefter en beskyttende indpakning. Der må ikke påklæbes adresselabel direkte på varen eller den originale emballage, da varen i så fald ikke vil kunne sælges videre til fuld pris. Du har selv ansvaret for pakken/varerne, indtil vi modtager den. Gem derfor postkvittering samt evt. track and trace nummer. Du skal selv betale udgifterne ved tilbagelevering af varen, når du fortryder et køb.

VIGTIGT

Vi forventer, at du afsender varerne hurtigst muligt efter, du har givet besked om fortrydelse, og du skal sende dem retur senest 14 dage efter, du har fortrudt købet. Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.

Dokumentation for dit køb

Du skal vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen eller anden dokumentation for dit køb. Hvis det er en gave du har modtaget, skal varen have byttemærke på.

Personbeskyttelse

Kattnakken registrerer kun de oplysninger som er nødvendige for at levere din bestilling. Al personlig information bliver behandlet fortroligt, og bliver ikke videregivet til tredjepart.

Mindreårig

For at kunne handle hos Kattnakken.dk skal du være over 18 år.

________________________________________

De ovennævnte vilkår kan ændres når som helst og uden forvarsel. Det er dit ansvar at undersøge disse vilkår regelmæssigt før du bestiller produkter, i tilfælde af ændringer.