Købsbetingelser

Når du bestiller varer hos os, accepterer og bekræfter du at:
  • For at kunne handle hos kattnakken.dk skal du være fyldt 18 år.
  • Alle oplysninger du giver er korrekte, opdaterede og fyldestgørende. Betalingskortet eller paypal-kontoen, du benytter, er din egen og der er dækning på kontoen til købet.
  • Vi er ikke ansvarlige for forsinkelse eller mangel på levering, hvis udsteder af betalingskortet ikke vil godkende betalingen hos kattnakken.dk.
  • Du er ansvarlig for, hvis en anden person anvender dit betalingskort og/eller anvender dine personlige informationer, med mindre du kan bevise, at du var uvidende omkring disse forhold.
  • E-mail og telefonnummer kan anvendes som kommunikationsvej til ordrebekræftelse og fakturering.

Ansvarsfraskrivelse

Eventuelle fejl på netbutikken kattnakken.dk er utilsigtede. Vi forbeholder os retten til at korrigere fejl og mangler samt opdatere produktinformation til enhver tid – også efter, at du har bestilt varer på kattnakken.dk. Vi forbeholder os ret til at ændre produktspecifikationer og priser til enhver tid.

Kattnakken.dk er ikke erstatningsansvarlige for eventuelle skader, som fremkommer ved forkert anvendelse af varerne.

Skærmen og indstillingerne på din computerskærm påvirker farverne, der ses på kattnakken.dk. Vi er ikke ansvarlige for begrænsningerne af din computerskærm og kan ikke garantere den korrekte visning farver, teksturer og detaljer på alle produkter.

Du er selv ansvarlig for at have oplyst korrekt adresse, e-mail og telefonnr., så posten kan finde den rigtige leveringsadresse. Hvis du har oplyst forkert adresse, e-mail eller telefonnr. eller ikke har afhentet pakken inden tidsfristens udløb hos pakkeshoppen, bliver den sendt retur til Kattnakken.dk og du vil blive opkrævet en strafporto på DKK 250,00 kr.

Rabatkoder og gavekort

Rabatkuponer kan ikke anvendes til køb af udsalgsvarer eller i forvejen nedsatte produkter. Gavekort kan kun anvendes én gang og kun til varer, der findes på kattnakken.dk. Vi kan ikke erstatte et tabt, stjålet, forsvundet, ødelagt eller på anden måde mistet gavekort.

Returret

Når du handler hos kattnakken.dk har du 30 dages returret, hvor du kan meddele os, at du fortryder købet og derpå returnere varerne til os. Du kan enten få pengene retur eller bytte til andre varer på kattnakken.dk.

Returretten gælder fra den dag, du har modtaget varerne. Hvis fristen udløber på en helligdag el. lørdag forlænges fristen til den førstkommende hverdag.

Returvarerne skal være i ubrugt stand, i den originale emballage samt indeholde alt medfølgende tilbehør og etiketter, som er fastgjort på tøjet. Ved tilbagelevering skal du sørge for, at varerne er forsvarligt indpakket. Der må ikke påklæbes adresselabel direkte på varerne eller på den originale emballage. Varerne skal være afsendt inden 30 dage fra modtagelse. Du har selv ansvaret for pakken og de returnerede varer, indtil vi modtager den. Gem derfor postkvittering samt evt. tracking-nummer.

Bemærk! Vi modtager ikke returvarer sendt pr. efterkrav.
Varerne returneres til:

Kattnakken Danmark
Staktoften 20
2950 Vedbæk

Dokumentation for dit køb

Du skal vedlægge dokumentation for dit køb sammen med de returnerede varer. Hvis du har modtaget varerne som gave, kan de i stedet have byttemærke på.

Tilbagebetaling

Når vi modtager de returnerede varer, får du tilbagebetalt det beløb, du har givet for varerne, til dit betalingskort.

Vi behandler returvarer hurtigst muligt og vi foretager tilbagebetalingen senest 5 dage efter modtagelse.

For at modtage hele købsbeløbet retur må varerne ikke være taget i brug eller blevet beskadiget.


________________________________________
Betingelser og vilkår kan ændres når som helst og uden forvarsel. Det er dit ansvar at undersøge disse vilkår regelmæssigt.