Levering og Returvarer

Levering

Din ordre bliver ekspederet indenfor 24 timer (hverdage). Du modtager din pakke 1-4 hverdage efter bestilling.

En bestilling som er afgivet på en helligdag, vil blive behandlet den følgende hverdag.

Din ordre bliver ekspederet indenfor 24 timer (hverdage). Du modtager din pakke 1-4 hverdage efter bestilling.

En bestilling som er afgivet på en helligdag, vil blive behandlet den følgende hverdag.

Kattnakken Danmark ApS holder til i Horsens. Du må gerne komme forbi vores lager og hente din pakke. 

Du vælger “lokal afhentning” i din bestilling og så skriver vi til dig og aftaler hvornår du kan komme.

Adressen er Nylandsallé 10, 8700 Horsens

Det koster fra DKK 39,00 at få sendt din bestilling til nærmeste pakkeshop. Du vælger selvfølgelig selv den pakkeshop, der passer dig bedst. Fragten kommer an på hvor meget pakken vejer og hvordan du vil have den tilsendt. Alternativer kommer op, når du når til forsendelsesmetode i check out.

Forsendelser til udlandet: Ved alle forsendelser til Grønland, Færøerne og EU lande pålægges DKK 190,- til dækning af forsendelsesomkostninger på pakker op til 5 kg. Ved pakker over 5 kg. pålægges et ekstra beløb pr. kg. Vi kontakter dig altid med pris inden vi sender ordren. Ved forsendelse til Norge eller Schweiz kontakter vi dig og giver dig en pris på forsendelsen inkl. told.

Hvis du bliver forhindret i/ glemmer at hente pakken indenfor tidsfristen eller der er oplyst forkert leveringsadresse eller anden mis-information, bliver bestillingen sendt retur til Kattnakken Danmark IVS. 

Du pålægges at betale gældende strafgebyr på DKK 250,00 som pålægges af det pågældende fragtfirma.

Du er selv ansvarlig for, at dine kontaktoplysninger er korrekt anført med rigtig adresse, mail og mobil nr. for at posten skal kunne finde frem. 

Skynd dig at skrive til os på info@kattnakken.dk, hvis du opdager, at du er kommet til at skrive adresse eller andet forkert. 

Betaling

Kattnakken Danmark ApS bruger DIBBS til at håndtere betalingerne. Det er en tryg og sikker betalingsmåde, som bruges af netbutikker over hele verden, hvor du kan betale med VISA eller Mastercard.

Det er også muligt at betale med Mobile Pay. Alle vores priser er angivet i DKK og er inklusive 25 % moms.

Ordre

Hvis du opdager en fejl i din bestilling som du ønsker at få rettet, så skynd dig at send en mail til info@kattnakken.dk eller ring på +45 22 14 29 41 og så gør vi vores allerbedste for at få ordren korrigeret, inden vi sender den til dig.

Hvis du ønsker at bytte din vare, skal det ske indenfor 30 dage. Returvaren skal være i ubrugt stand samt indeholde alt tilbehør og etiketter, som er fastgjort på tøjet.

Du har 8 dages returret på udsalgsvarer.

Er du medlem af vores nyhedsbrev, betaler vi returen.

Varen tilbageleveres til:

Kattnakken Danmark Nylandsallé 10, 8700 Horsens

Der må ikke påklæbes adresselabel direkte på varen. Du har selv ansvaret for varen, indtil vi modtager den. Gem derfor postkvitteringen samt evt. track and trace nummer.

Hvis du mod forventning modtager en vare, som er skadet/defekt, erstatter vi naturligvis varen eller refunderer beløbet.

Giv os venligst besked ved at sende en e-mail til info@kattnakken.dk eller ring på tlf. +45 22 14 29 41.

Varen skal derefter returneres til os. Returvaren skal være i ubrugt stand samt indeholde alt tilbehør og etiketter, som er fastgjort på tøjet. 

 

Når du handler hos kattnakken.dk har du 30 dages fuld returret, hvor du kan meddele os, at du fortryder købet og derpå returnere varen til os. Varen skal være afsendt inden 30 dage fra modtagelse.

Fortrydelsesretten gælder fra den dag, du har modtaget varen. Hvis fristen udløber på en helligdag el. weekend forlænges fristen til den førstkommende hverdag.

Returvaren skal være i ubrugt stand, i den originale emballage samt indeholde alt tilbehør og etiketter, der er fastgjort til tøjet. Ved tilbagelevering skal varerne være forsvarligt indpakket. Der må ikke påklæbes adresselabel direkte på varen. Du har selv ansvaret for varen, indtil vi modtager den. Gem derfor postkvitteringen samt evt. track and trace nummer.

Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.

Varen tilbageleveres til:

Kattnakken Danmark, Nylandsallé 10, 8700 Horsens

 

Dokumentation for dit køb

Du skal vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen eller anden dokumentation for dit køb. Hvis det er en gave du har modtaget, skal varen have byttemærke på.

Tilbagebetaling
Når vi modtager varen, får du tilbagebetalt det beløb, du har givet for varen.
Vi behandler returvare hurtigst muligt og tilbagebetalingen kommer senest 8 dage efter modtagelse.
Beløbet bliver altid tilbageført til samme betalingsmiddel, som du betalte købet med.

For at modtage hele købsbeløbet retur må du ikke have taget varen i brug, eller på anden måde beskadiget den.