Ofte stillede spørgsmål

Vi bliver ofte spurgt, hvor meget vores regntøj kan tåle i vandsøjletryk. HAV regnsættet har hele 28.000 mm. i vandsøjletryk og for Fiskestime-regnsættet gælder det, at bukserne har 28.000 mm. og jakken har 10.000 mm. i vandsøjletryk. Begge regnsæt bibeholder deres vandsøjletryk, da de er fremstillet i kvalitets PU. 

Vores regntøj og flyverdragter er ikke åndbare. Det er helt bevidst, da børn ikke sveder ligeså meget som voksne, men derimod mere har brug for, at være helt tørre HELE dagen -for så bliver de ikke kolde. 

I modsætning til teknisk tøj, som kan indeholde en del kemi er dét kvalitets PU, som vores regntøj og flyverdragt er lavet af naturligt vandtæt og indeholder derfor hverken fluorstoffer eller anden form for kemi.

Tanken med at lave så kraftigt et regntøj og flyverdragter, som vi gør er, at det kan holde meget længere. Gennemsnitsholdbarheden for et regnsæt er 5 år!! (Hvor det efter 5 år stadig kan holde et barn helt tørt!). Derfor kan det gives videre/gå i arv og dermed spares produktionen af mange nye regnsæt hvert år.

Når du får en pakke fra os, indeholder det minimalt med plastik. Vi har f.eks. bedt vores producent om, at vores tøj ikke bliver pakket ind i plastik hver for sig, men derimod i silkepapir. 

Dét, der af nødvendighed er pakket ind i plastik, sørger vi for at pakke om og samler al plastik og aflevere det på genbrugspladsen!