Ofte stillede spørgsmål

Vores regnsæt har et vandsøjletryk på 28.000 mm. og regnsættet bibeholder vandsøjletrykket ved brug og vask, da det er fremstillet af kvalitets PU. 

Vores flyverdragt har ligeledes et vandsøjletryk på 28.000 mm.

Vores regntøj og flyverdragter er ikke åndbare. Det er helt bevidst, da børn ikke sveder ligeså meget som voksne, men derimod har brug for, at være helt tørre HELE dagen -for det er meget lettere at holde sig varm, hvis man er tør.

I modsætning til teknisk tøj, som kan indeholde en del kemi, er dét kvalitets PU, som vores regntøj og flyverdragt er lavet af, naturligt vandtæt og indeholder derfor hverken fluorstoffer eller andre former for kemikalier, da det ikke er nødvendigt i produktionen, for at gøre det vandtæt.

Tanken med at lave så kraftigt et regntøj og flyverdragter er, at det kan holde meget længere. Gennemsnitsholdbarheden for et regnsæt er 5 år, hvor det efter 5 år stadig kan holde et barn helt tørt! Derfor kan det gives videre/gå i arv og dermed spares produktionen af mange nye regnsæt hvert år.

Når du får en pakke fra os, indeholder den minimalt med plastik. Dét, der af nødvendighed er pakket ind i plastik fra vores producents side, sørger vi for at samle inden vi sender det til dig. Herefter afleverer vi al plastik på genbrugspladsen.

Fra 2018 har vi krævet, at hovedparten af vores tøj, ikke bliver pakket ind i plastik, når producenten pakker det til os. I stedet anvender vi silkepapir.