Om os

Hvem står bag Kattnakken?

Silje Vatne Ersland er kvinden bag det norske mærke Kattnakken. Hun er en norsk iværksætter,  designer og produktspecialist indenfor design af børnetøj -hovedsageligt overtøj.

Silje har i mange år været produktudvikler for flere anerkendte norske brands som Troll company, Reflex, og Ugly Childrens´s Clothing. Hun har 12 års erfaring med produktion, design og videreudvikling af børnetøj. I februar 2013 startede hun sit eget mærke Kattnakken.

Siljes motto er:

“Barn skal ha det gøy i klær jeg har designet”

(Børn skal have det sjovt i det tøj, jeg designer).

I Norge er tøjet hurtigt blevet en favorit i børnehaver og hos forældre. Produkter fra Kattnakken er designet til børn og for børn, med et løfte om at børnene skal have det behageligt i tøjet samtidig med, at de forbliver varme og tørre, trods en hel dag udenfor i regnvejr.

Kattnakken Danmark IVS

Kattnakken Danmark er startet af Henriette Langerhuus og Joan Wester Hansen.

Et godt naboskab og for mange oplevelser med børn, der kom våde hjem fra børnehaven, førte til ideen om at importere kvalitetsregntøj og HELT vandtætte flyverdragter fra Norge. 

Henriette er fra Bergen -regnens by (med 280 regnfulde dage om året! -Ta´ den Danmark!!) og har derfor et helt specielt forhold til regn og regntøj. Joan dyrker sejlsport på højt plan og ved, hvad det rigtige tøj i forhold til vejret, kan gøre.

En regnvejrsdag i Bergen så Henriette regntøj fra Kattnakken og derfor rejste de to damer til øen Stord, for at møde Silje og det var starten til Kattnakken Danmark IVS og netbutikken Kattnakken.dk

Navnet

Kattnakken er navnet på et fjeld på den norske ø Stord, hvor Silje er opvokset. Fjeldet strækker sig 724 meter op mod himlen -og børn er i udvikling 7 dage om ugen 24 timer i døgnet (7/24 – 724 m).

Fjeldets hurtige vejrskifte, udfordringer, kulde, regn, sne og is – men også sol og sejr, udfordrer os både fysisk og mentalt. Børn bestiger små fjeldtoppe hver dag med nye oplevelser, relationer og udvikling. Et barn mestrer nye kundskaber og lærer noget nyt hele tiden.

Katten er et selvstændigt dyr, der er nysgerrig, legesyg og evner altid at lande på benene. Den elsker at udforske verden omkring den og gå på eventyr. Børn elsker også at udforske verden på egen hånd og selvom de snubler på vejen, lærer de at klare forhindringen næste gang og kan nysgerrigt gå videre.

Lager

Vores lager ligger i Horsens og du er altid velkommen til  at komme  forbi, hvis du vil se kvalitet, farver og størrelser.
Det kan være en god ide at ringe på forhånd, hvis du vil vil være sikker på, at vi er der.
Tlf. nr. er: +45 22 14 29 41

Events

Kunne du tænke dig at samle en gruppe veninder og holde en privat shopping aften, er du velkommen til at kontakte os. Vi mødes hjemme hos dig, hvor vi fortæller lidt om, hvad man skal tænke på, når man køber udetøj til børn -og så er der ellers bare tid til snak, hygge og shopping uden travlhed og børn hængende om anklerne. 
Vi sørger altid for bobler, kage og store smil 🙂
Send en mail til joan@kattnakken.dk