Om Kattnakkens produkter

REGNTØJ OG FLYVERDRAGTER

Al ydertøj er lavet af kvalitets PU, hvilket gør, at det har en lang holdbarhed. Derfor er det også bæredygtigt regntøj, da det kan gå i arv til flere børn på grund af den store slidstyrke. Det indeholder ikke fluor eller unødig kemi.

Indeni Kattnakkens regnsæt og regnjakker er der en blød børstet inderside, der optager en lille smule fugt og gør regntøjet behageligt at have på.

For at gøre det til den bedst mulige oplevelse for dit barn at være klædt i Kattnakkens overtøj, har vi tænkt på de funktionelle detaljer. Vores regnbukser er udstyret med praktiske og slidstærke fod-stropper, så bukserne ikke  kravler op og nedbør og kulde bliver holdt ude. Navnemærker og stropper i tøjet gør det nemt at hjælpe til med at holde orden i garderoben, og med tøjets refleksdetaljer vil dit barn være synlig og sikker i trafikken.

Vores uldundertøj er lavet af 100 % merinould og der er anvendt uld fra får, der ikke har været udsat for mulesing.

Selv inderst mod kroppen er det blødt og det kradser ikke. Alt vores uldtøj kan vaskes på uldprogram med uldvaskemiddel -slut med at vaske i hånden.

Man skal aldrig gå ned på tilbehør – og vi har sørget for masser af muligheder, for at finde præcist dén type tilbehør, dit barn mangler. Alt tilbehør er lavet af uld eller PU og der er altid fokus på funktionelle detaljer, så dit barn bliver holdt tørt og varmt og kan lide at have det på.