Persondatapolitik

Denne persondatapolitik vil informere om, hvordan hjemmesiden henter og bruger information om besøgende.

Kattnakken Danmark IVS er ansvarlig for behandling af persondataoplysninger. Det er frivillig for dem der besøger hjemmesiden, at opgive personlige oplysninger i forbindelse med køb, registrering i klub Kattnakken og herunder modtagelse af nyhedsbrev.

For at kunne handle på kattnakken.dk skal du oplyse navn, adresse, mailadresse og mobilnummer.

Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor.

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig.

Ovenstående data og oplysninger om, hvilke varer du har købt, bliver jf. bogføringslovens § 10, gemt i 5 år.

Oplysninger videregives eller sælges ikke til tredjepart, medmindre dette sker i forbindelse med en omstrukturering eller et salg af virksomheden. Eventuel videregivelse af data vil altid ske i overensstemmelse med den til enhver tid gældende persondatalovgivning.

Som kunde har du mulighed for indsigt i vores registrering af data om dig. Du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne om dette i lov om behandling af personoplysninger. Henvendelse kan sendes til vores kundeservice via e-mail info@kattnakken.dk

Cookie- og privatlivspolitik

Når du besøger vores hjemmeside indsamles der oplysninger om dig, som bruges til at tilpasse og forbedre vores indhold og til at øge værdien af de annoncer, der vises på siden. Hvis du ikke ønsker, at der indsamles oplysninger, bør du slette dine cookies. Nedenfor uddybes det, hvilke informationer der indsamles, deres formål og hvilke tredjeparter, der har adgang til dem.

Cookies

Vores hjemmeside anvender cookies, som er en tekstfil, der gemmes på din computer, mobil ell. tilsvarende, med det formål at genkende den, huske indstillinger, udføre statistik og målrette annoncer. Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som f.eks. virus. Det er muligt at slette eller blokere cookies. Hvis du sletter eller blokerer cookies, kan annoncer blive mindre relevante for dig og optræde hyppigere. Du kan desuden risikere at websitet ikke fungerer optimalt samt, at der er indhold du ikke kan få adgang til.

Personoplysninger generelt

Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores hjemmeside indsamler og behandler vi en række af sådanne informationer. Det sker f.eks. ved almindelig tilgang af indhold, hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev, deltager i konkurrencer, registrerer dig som bruger eller medlem af Klub Kattnakken, øvrig brug af services eller foretager køb via hjemmesiden.

Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger: et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på (interesser). I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne, behandlers desuden: Navn, telefonnummer, E-mail, adresse og betalingsoplysninger. Det vil typisk være i forbindelse med oprettelse af login eller ved køb.

Sikkerhed

Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Formål

Oplysningerne anvendes til at identificere dig som bruger og vise dig de annoncer, som vil have størst sandsynlighed for at være relevant for dig, at registrere dine køb og betalinger samt at kunne levere de services, du har efterspurgt; som f.eks. at fremsende et nyhedsbrev. Herudover anvender vi oplysningerne til at optimere vores services og indhold.

Periode for opbevaring

Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

Videregivelse af oplysninger

Data om din brug af hjemmesiden, hvilke annoncer du modtager og evt. klikker på, geografisk placering, køn og alderssegment m.v. videregives til tredjeparter i det omfang disse oplysninger er kendt. Oplysningerne anvendes til målretning af annoncering. Videregivelse af personoplysninger som navn og E-mail mv. vil kun ske, hvis du giver samtykke til det. Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger tilstrækkelig beskyttelse.

Indsigt, klager og GDPR-lovgivning

Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig er forkerte, har du ret til , at de bliver rettet eller slettet. Dette gør sig også gældende vedrørende GDPR-lovgivningen, hvor du til enhver tid, kan få slettet dine data hos os.

Henvendelse herom kan ske til: info@kattnakken.dk

Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at kontakte Datatilsynet https://www.datatilsynet.dk/

Medlemskab og nyhedsbrev

Som medlem af Klub Kattnakken, får du store fordele ved bla. specielle medlemstilbud. For at du skal modtage disse fordele skal vi registrere dine kontaktinformationer. Disse oplysninger deles ikke med andre virksomheder, og slettes når vi får besked om at du ikke længere ønsker at være medlem.

 

Indehaverne af Kattnakken Danmark IVS har adgang til de oplysninger, der registreres om dig.

Hjemmesiden ejes og publiceres af:

Kattnakken Danmark IVS

Bellevuevej 7A

2930 Klampenborg

CVR. 38 23 39 55

Tlf. 22 14 29 41

Mail: info@kattnakken.dk